Πετρίδης Πέτρος<br/>

Το Μοdus System αποτελεί για το Φροντιστήριο μάς ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι γονείς είναι ενθουσιασμένοι με αυτό που βλέπουν ως αποτέλεσμα. Έχουμε αύξηση εγγραφών που υπερβαίνει το 60% κάθε χρονιά με την υψηλότερη τιμολογιακή πολιτική σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. Καταφέραμε ακόμα και οι πιο αδύνατοι μαθητές να περάσουν σε πολύ καλές πανεπιστημιακές σχολές

Πετρίδης Πέτρος
Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου ΜΕΘΟΔΟΣ -Θεσσαλονίκη
Κόκλας Διονύσης<br/>

Με το Modus System ένοιωσα ότι όλα μπήκαν στην θέση τους. Εκπληκτικό σύστημα που βοηθάει να απογειωθεί η επίδοση κάθε μαθητή. Μπορώ και ενημερώνω τους γονείς ανά πάσα στιγμή.

Κόκλας Διονύσης
Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων LINK Zάκυνθος
Σισκάκη Όλγα<br/>

Είμαι ενθουσιασμένη για τις επιδόσεις του γιου μου. Στο σχολείο του είναι με διαφορά ο καλύτερος μαθητής και στο φροντιστήριο που πηγαίνει λύνει ασκήσεις πολύ μεγάλης δυσκολίας. Σίγουρα νοιώθω ότι κουράζεται λίγο παραπάνω από το κανονικό αλλά νοιώθει ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις που έχει. Δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι αποτέλεσμα του συστήματος Modus που εφαρμόζεται αλλα σίγουρα το φροντιστήριό του είναι πολύ πιο αποτελεσματικό με αυτό που πήγαινε πριν.

Σισκάκη Όλγα
Γονέας Μαθητή
Σέμπος Βασίλης<br/>

Λύθηκαν πολλά προβλήματα στην οργάνωση του Φροντιστηριου. Κατάφερα να έχω ολοκληρωμένη άποψη για το έργο κάθε καθηγητή και την απόδοση κάθε μαθητή.

Σέμπος Βασίλης
Ιδιοκτήτης Αλυσίδας Φροντιστηρίων "ΟΡΑΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΑΘΗΝΑ"
Άτσαλας Μιχάλης<br/>

Με το Modus System αύξησα τις εγγραφές μου κατακόρυφα και ως φροντιστήριο είχαμε εξαιρετικές επιτυχίες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Άτσαλας Μιχάλης
Ιδιοκτητης Φροντιστηριου ΝΟΗSIS - Kιλκίς
Μουστάκας Δημήτρης<br/>

Στην αρχή όταν μου μίλησαν για το Μodus System σκέφτηκα ότι είναι ένα πρόγραμμα που θα επιβαρύνει το χρόνο μου, ένα άλλο πρόγραμμα χωρίς ουσία μια και εγώ το μάθημα μου το έκανα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν μπήκα στην εφαρμογή των διαδικασιών του Μodus System διαψεύστηκα. Το Μodus System είναι το ιδανικό εργαλείο για να απογειώσει τις επιδόσεις των μαθητών.

Μουστάκας Δημήτρης
Καθηγητής Μαθηματικός

Επικοινωνία

Ποσειδώνος 11 - Λ. Δημοκρατίας,
Ωραιόκαστρο, Τ.Κ. 570 13

Τηλ.:+30 2310 692 145

info@modus-system.gr

Εγγραφή στο Newsletter

© 2020 modus-system.gr All Rights Reserved.